lørdag den 30. marts 2013

En RIGTIG god sag....

Jeg bliver nød til at slå et slag for en god sag. Hvis jeg kunne holde til at hækle lige så meget som jeg havde lyst til, ville jeg være i gang med en ny blæksprutte hele tiden.

http://enelefant.blogspot.dk/2013/01/sprutte-indsamling.html

Det er simpelthen fantastisk at en blækspruttes arme kan skabe tryghed for de for-tidligt-fødte børn.

Der er også dette link der giver flere praktiske oplysninger om hvor man kan sende sine sprutter hen, opskriften o.s.v.

www.spruttegruppen.dk




Uglen som passer på mine nøgler.......

Nå ja..... Jeg har da helt glemt at vise denne fine nøgleting frem jeg også har lavet. Den var nem og hurtig og lave.

Jeg fandt opskriften her.





Dem skal jeg helt sikkert lave flere af en dag.... Det er et godt projekt hvor man kan få brugt sine garnrester. 



En hjemmedigtet sprutte til kollegas datter.....

Jeg bruger nogen gange (læs OFTE) min tid på at søge på billeder af hæklet legetøj på google.... Simpelthen fordi mit håndled ikke kan holde til, at jeg bruger alt tiden på at hækle.

En dag endte det så med at jeg blev forelsket i en anden slags blæksprutte, end dem jeg tidligere har lavet.

Problemet var så at der ingen opskrift var på denne sprutte. Så nu har jeg selv digtet en. Og her kommer det færdige resultat.



Jeg har ikke skrevet opskriften ned, mens jeg lavede den. Og det synes jeg faktisk er lidt synd nu. For jeg er ret tilfreds med det færdige resultat. Men det må blive næste gang jeg skal lave sådan en.... lige nu skal mit håndled vist bare have lidt fred og ro.... mens jeg googler videre..

Så er jeg klar med et indlæg, efter en alt for laaaaaang pause på bloggen.

Har været alt for sløv på bloggen på det sidste.... Og der er vist ikke nogen gode undskyldninger, for det har jo ikke været vejr til at være så meget ude. Men der er da blevet produceret lidt her hjemme hos mig.

Efter at have fået en opfordring her på bloggen, kommer der nu billeder af min datters pige-abe.

Den er ikke færdig endnu, for jeg mangler og digte en hale til hende... Jeg går lidt og leger med tanken om at strikke en tynd hale på strømpepinde med kun 5 masker, men har altså ikke helt besluttet mig endnu. Jeg ville jo helst have at halen skulle være hæklet lige som resten af aben, men det er så svært at hækle nogen så tyndt......

Opskriften på aben er som tidligere skrevet her på bloggen fundet her.



 I modsætning til den grønne abe jeg tidligere har lavet, har denne abe fået magneter i hænderne, så den kan holde sine hænder sammen. Det er dog ikke nogle særlig stærke magneter jeg har brugt, så den kan heller ikke holde sig selv fast på køleskabet. Men det var også bare et forsøg. Min datter er vild med aben, og hun er endnu ikke i en alder, hvor hun forstår det med brugen af magneter, så det er fint nok at de ikke er så effektive.