Saltmandler... det er da noget af det bedste der er opfundet.
Fik denne opskrift af min søster:
2dl kogende vand
50 g salt
200 g mandler
Salten opløses i vandet og det afkøles. Mandlerne tilsættes og trækker i 45 min.
Vandet hældes fra og mandlerne bredes ud på ovnristen på et stykke bagepapir.
Nu ristes de i ovnen i 45 min. ved 125 grader.
Afkøles og nydes.
Opbevares i lufttæt bøtte, hvis der bliver nogen tilbage..... :-)
Hej Lene Buchwald Larsen
SvarSletJeg ville lige rose dine "Flødekameller"
Skal lige siges at jeg arbejder sammen med din Søster "Helle" i Schneider Electric og har smagt den flere gange.
Var det muligt at du kunne lave en plade "flødekarameller" selvfølgelig mod betaling så kunne jeg selv skære dem i stykker og pakke dem ind.
Hilsen
Jimmi Brouer en Fan af "Søde sager"
Hej Jimmi Brouer.
SvarSletTusind tak for din kommentar.
Der er ikke noget jeg hellere vil, end at lave en plade flødekarameller til dig.
Skal det være en enkelt portion eller dobbelt. Arbejdstiden er jo den samme?
Er der noget bestemt tidspunkt du skal bruge den, eller skal jeg bare gå i gang med det samme?
Hilsen Helles lillesøster ;-)
Hej Lene
SvarSletFik din opskrift af Gitte , hun havde jo mandler med til lalandia :-)
Hej Susanne.
SvarSletTak for din kommentar.
Det var da dejligt at Gitte lige lavede nogle til jeres tur. Håber i havde en god tur til Lalandia.
Synes du ikke de er supernemme og lave?